Mettä reissulla

maanantai 9. toukokuuta 2016


Lämpimät kelit on hellineet meitä täällä ylempänäkin jo reilun viikon verran. Ukon ja tyttöjen kanssa hypättiin yksi päivä autoon ja käytiin vähän eri mettissä loikkimassa. Yritin ulkoiluttaa kameraakin siinä samalla ihan hyvällä ja huonollakin menestyksellä.







Kätkäkin saapui kotiin lauantaina. Nenäpunkki on ottanut lähdöt ja viimeinen lääkitys oli perjantaina. Tänään täytyy koettaa keritä metsään ennen vesisadetta ottamaan Kätkästäkin uusia kuvia pitkästä aikaa taas.



Pikku hiljaa lähestyy Kätkän muutto väliaikaisesti kylille. Jotta agility ura saisi paremmin alkunsa menee Kätkä Lauralle asustelemaan. Aksa kentän ollessa vieressä se mahdollistaa paremman treenaus mahdollisuuden ja kisoissa kulkemisen. Ilman että sekoillaan kuka vie ja tuo ja hoitaa elukat kotona. Tämähän ei toki tarkoita sitä ettenkö mie aio kulkea kisoissa mukana, tottavie tungen niihin aina kun se on mahdollista, kuten tähänkin asti. Mutta joka kertahan sitä ei ite varmaan pääse kun on tämä muu tokka kotona. Niin koirat kuin hevosetkin. Ponin varsominen lähestyy ja sitä täytyy pitää silmällä tottakai, mikä vähentää minun liikkumisen kotoa hetkellisesti.









Kätkän kanssa keritään tosin touhuta ennen kun se lähtee. Tulevana sunnuntaina suunnataan Rovaniemelle luonnetestiin ja heinäkuulle ilmoitin Ukon, Miehtan ja Kätkän petotestiin karhulle. Ukon ja Miehtan kanssa aletaan kulkemaan paimennuksessa ensi viikon maanantaina. Jesjesjes. En malta odottaa taas. Shiro pienikin lähtee katsomaan lampaita maanantaina ensimmäisen kerran. Muutama kuva Shirosta, vappuna otettuja, melkein 12 viikkoa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017