Shiron luustokuvat

maanantai 20. marraskuuta 2017


Shiro käytettiin kuun vaihteessa luustokuvissa. Selkä kuvattiin epävirallisesti ja se näytti hyvältä. Kokenut eläinlääkäri ei löytänyt kuvista mitään vikaa. Kyynärät ja lonkatkin olivat hyvän näköisiä, niistä tuli lausunnot 7.11. kennelliitosta 0/0 ja B/B. Nyt suunnitellaan enään silmä ja polvi tarkkia alkuvuoteen ja seuraavaan juoksuun, huhtikuun tienoilla, olisi tarkoitus käydä astutus reissulla. Oletetaan siis että silmät ja polvet ovat terveet.



Kohta onkin, perinteeksi muodostuneen Messari reissun aika. En millään malta odottaa että päästään tyttöjen kanssa reissaamaan! Tällä kertaa joudutaan lähtemään kahdella autolla, mutta se ei meitä haittaa. Reissusta tulee joka tapauksessa aivan loistava, olen ihan varma siitä.



Koiria lähtee meidän sakista mukaan Shiro, Hilppu ja poropoika Leo. Leo onkin vallan mainioksi kaveriksi kasvanut porotilalla. Joka päivä kulkee porojen ruokoissa mukana sekä on päässyt osallistumaan jo turisti ryhmienkin mukaan. Kovasti on kehuttu ja valtavasti siitä tykätään. Nopea oppinen kaveri joka toimii asioissa harkiten.


Kävin Leoa moikkaamassa yksi päivä, on se vaan hieno poika :)

Kuva Mari K.

Kuva Mari K. Leo 6kk






2 kommenttia:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017