Taivaskeron huipulla

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Mikä mahti reissu takana ystävän ja koirien kera. Lähdettiin perjantaina puolen päivän jälkeen autoilemaan kohti Pallasta, Muoniota. Välillä pysähdyttiin sijotustypy Kiran luona kahvistelemassa ja leikittämässä koiria. Kirasta on tullut kovin hieno tyttö joka reenaa paimennustakin jo. Hienosti menee ja neiti on nyt niin hyvässä kunnossa ja ihanassa kodissa.








Kiran tyköä matka jatkui kohti Muoniota. Oltiin perillä iltasella kasin aikana Pallas hotellin pihalla. Vaihdettiin vähän vaatetusta ja kenkiä, koirat hihnoihin ja autosta ulos. Reitti oltiin valittu jo aiemmin kotona ja päädyttiin että lähdetään 9km Taivaskeron reitille. Sinne siis suunnattiin. Ja kannatti suunnata. 9km nousussa kesti pysähdyksineen ja kuvaustaukoineen joku tunti ja huipulla istuskeltiin sitten yhdentoista jälkeen illalla. Upea lapin yötön yö tunturin päältä katseltuna. Huipulla oleskeltiin tunnin verran ja yötön yö tuli kirjaimellisesti kuvattua koirien kera. Tässäpä siis tyhjittä lötinöittä ne kuvat.



















































01.15 Valuttiin sitten huipulta takaisin ja suunnistettiin autolle ja kotimatka alkoi. Leppoisa, valoisa kesäyö. Tälläisia reissuja lisää.


2 kommenttia:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017