Viisikko vauhdissa vol.1

torstai 2. kesäkuuta 2011

Lappalaiskoirien sekalainen seurakunta..

Tiistai aamuna pakkasin koirat autoon ja lähdimme ensin Orimattilaan. Koirat olivat tallin pihalla kiinni jonkun tunnin auton vetokoukussa, kun maalailin tallia. En viitsinyt irti päästää, kun Lumo olisi painellut paimentamaan hevosia varsoineen, lehmiä vasikoineen sekä lampaita. Joten joutuivat olemaan kiinni.

Jonkun tunnin maalattuani, tallissa vaatteiden vaihto, koirat autoon ja menoksi. Auton nokka kohti Myrskylää tapaamaan Kristaa ja hänen lappalaisseropi koiria :)

Perille löydettyäni Lumo ja Kätkä saivat juoksennella heidän aidatulla pihallaan, ja voi että Lumo löysi pienestä lammesta muovisorsan, jota toki luuli oikeaksi. Ja se oli niiiin ihmeellinen! Ei edes karkuun lähtenyt vaikka sitä kovin piti haukkuakkin.

Lumo ja Sorsa :D
Pitihän meidän toki kahvistella kaiman kanssa ensin, ennen lenkille lähtöä. Lumo ja Kätkätti saivat tulla sisälle tutkimaan paikkoja ;)

Sitten jo lähdettiin, koirat hihnoihin ja menoksi. Jonkin matkaa käveltyämme päästimme koirat irti. Pojat Kätkä ja Skaidi vähän väliä vertailivat toisiaan varpaisillaan vieretysten, kumman häntä ylettyy korkeammalle-tyylillä. :D Mutta nätisti olivat. Ensin juostiin kilpaa pellolla!
Lumo ja Skaidi.

Korvia, häntiä ja tassuja. Mikä kuuluu ja kenelle?


Siitä kuljettiin peltojen poikki, pienen joen (tai suuren puron, kummin sen haluaa ajatella) rannalle, missä koirulit pääsivät juomaan ja kahlailemaan. Ja voi että siellä oli kivaa! 

Joella oli kivaa.

The puskajussi

Joelta jatkettiin jälleen peltoja pitkin jonkin aikaa. Pelloilla olikin jo pitkä heinä, tuntui että pienimmät Lumo ja Sera ihan hukkuvat sinne heinikkoon :D 

Hukkuuhan se? 

Lumo ja Skaidi, romanttisissa tunnelmissa :) <3

Myös Kätkä sai uuden tyttöystävän, Sera neitokaisen :)

Pellolta suunnattiin metsään. Siellä käppäiltiin polkua myöten, josta sitten mentiin tämän samaisen joen ylitse puunrunkoa pitkin, ja hui se oli Kätkän mielestä jännää! :P Joen toisella puolen kiikuttiin "vaaran" päälle. Koirat saivat mennä omaa tahtiaan, mikä olikin tottakai niiden mieleen. Viisikko kun tuli oikein hyvin juttuun keskenään :)
Takaisin päin tultiin sitten vanhaa metsäautotietä pitkin, missä koirat tottakai levittäytyivät pitkin tietä :D Ja loppuun otettiin sitten "porukka poseeraus" kuva muistoksi :) 


Mennään pitkin tietä ;)

Ja ei muuten varmana poseerata...


Reissu oli todella mukava ja koirilla oli oikein kivaa! Uusiksi otetaan heti kun se vain saadaan toteutumaan :)

... no ehkä me nyt vähän voidaan. :)
Mukana menossa oli siis kuvasta vas.oikealle Sera, Niki, Skaidi, Kätkä ja Lumo. 
Sekä omistajat 2 x Krista

2 kommenttia:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017