sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hmmm, mistähän tässä aloittais?
On tämä bloggailu nyt hetkeksi jäänyt, mutta koitellaampa saada takaisin tätäkin hommaa. On ollut taas niin kiirettä ja kaikkea, mutta eiköhän tämä tästä :).

Lumolla oli juoksu tässä vielä viikko sitten, Kätkä oli juoksun ajan Myrskylässä kaiman luona hoidossa pari viikkoa. Siellä on telminyt koirakavereiden kanssa oikein urakalla. Ja oli poika väsynyt kun kotia hain, nukkui koko päivän. Hihi^^.
Mutta on se jätkä siellä ilmeisesti henkisesti kasvanut tai jotain, ei nimittäin enäää "piippaa" sisällä ollessaan ollenkaan, mitä teki ennen myrskylään lähtöä koko ajan, ihan koko ajan.

Yaku kisu on kasvanut kans ihan mahdottomasti ja sai neiti ihan oman ja uuden kiipeilytelineenkin. Sitä onkin kulutettu nyt oikein urakalla ^^.

Nyt olis syyskuun aikana tarkoitus hakea Antti tänne Lahteen myös, pääsempä sitten kirjoittelemaan herrankin elämästä enempi ja laittelemaan kuvia :)
Tällä hetkellä Antti ja Oona ovat Tervolassa Ämpäri-terpy estekisoissa, täällä jännään ja odotan tuloksia. Toivottavasti ovat pärjänneet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017