Pentu päivitystä...

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Jos nyt vihdoin ja viimein saisin kerrottua näistä meidän Karhukoplasta.
Lihkku, Kuuhvi ja Loiha. Ikää 5vk 6vrk
 Eli, kakarathan syntyi 4.6.12 mitä vissiin ehkä huutelinki täällä jo, tai sitten en. En millään jaksa tarkastaa vanhoja tekstejä nyt =D
Sen verran lueskelin omia tekstejä että hyvin oon huudellu kuitenki pariinkin otteeseen Kätkän terveystarkki tuloksista, mutta ainaki ne on nyt selvät, teille muutamalle lukijalle :'D

Karhukoplasta ensimmäisenä syntyi pieni, siro mutta sitäkin vahvempi tytsy Kuuhvitar "Kuuhvi".  Kuuhvin nimi on saamea mikä tarkoittaa Maahista. Olihan se niin pieni maahinen kuukausi sitten, ja on se pieni kyllä vieläki, mutta luonnetta löytyy tytsyltä :)
Neiti on kyllä niin porokoira että, oikea Rinsessa! <3



Toisena tästä porukasta syntyi jätkä Loihakka "Loiha". Loiha on oikea jätkä, ihan on isänsä näköinen ja oloinen kaveri. Loihakka nimi tulee meänkielestä ja tarkoittaa isoa, mahtavaa. Ja sitä tämä pienisuuri mies kyllä onkin :)





Kolmantena syntyi vaaleamerkinen paksuturkkinen Lihkku neiti. Neidin nimi on myös saamea ja tarkoittaa Onnea. Lihkku jää meille kotiin. Tämä neiti onkin lapsukaisista ainoa joka turkiltaan muistuttaa suomenlapinkoiraa, eli on tullut vahvasti isovanhempiinsa. :)
Mietiskelevä, rauhallinen turrukka.


Tässä vielä poppoon poseerauskuva tältä päivältä Täti-Seran kanssa. Sera on siis pentujen isän sisko, ja kova tyttö vahtimaan lapsia! Yllättäen karvapalleroneiti on Sera-tätin suosikki, kelles muulle sitä hiustenlaitto vinkkejä voikaan antaa, kuin pitkän tukan omistavalle veljentytölle!

4 kommenttia:

  1. Aivan ylisuloisia pienokaisia ja niin ihanasti poseeraavatkin jo yhdessä. :) Mulla ei yleensä mitään pentukuumetta ole, mutta tälläiset kuvat nostattelee sitä aina hetkeksi (onneksi ohimenevästi).

    VastaaPoista
  2. Minkälainen lapinporokoira on mielestäsi? :) Vaatiiko kovaa koulutusta ja oppiiko helposti? :) Miten suhtautuu toisiin koiriin? :)

    VastaaPoista
  3. Meillä helppo kouluttaa, nöyriä kavereita. Ei ole kovasti tarvinnu kouluttaa, perusasiat oppii helposti :) ainakin nämä minulla olevat yksilöt :) Tähän mennessä tultu lähes kaikkien koirien kanssa toimeen :)

    VastaaPoista

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017