Jälleen kerran...

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

...Totean että minun päivitys on jääny piiiiiiiiitkäksi aikaa...
...Jos nyt jälleen kerran yritän lupailla taas blogin pysyvän pikkusen paremmin päivittyneenä :D

 Tänään minun kolmikko ja siskon Niehku koiruus tekivät koiruuksia sillä aikaa, kun olima siskon kanssa melkein naapurissa kuvaus "keikalla".
Sisko vielä lähtiessä kysy ettenkö laita ulko-ovea lukkoon ja naurahdin vain ettei sinne kukaan mene kuitenkaan eikä siellä ole mitään pöllittävää. Eihän sinne kukaan mennytkään, vaan koirat olivat lähtineet omatoimiselle lenkille keskenään.
On se varmaan ollu näky ko neljä koiraa laukkoo pää viidentenä jalkana menemään pitkin tietä. -.-' Voi elämä.
Niehku (ajokoira/bordercollie mix) oli aukonu joka huoneen ovet ja sittemmin ulko-oven, ilmeisesti melkein samantien kun me olimme lähteneet.
Onneksi, onneksi, Lumo ja Kätkä on tottuneet olemaan tallilla joten tuonnehan ne oli painuneet lähitallille hevosia moikkaamaan ja tallin omistajan kanssa olleet sitten pihahommissa sen pari tuntia.

Kun menin koiria hakemaan, talon omistaja vain naureskeli että "tässä ne on pari tuntia juosseet ja yrittähneet hänen koiraa saada pihalta matkhaan mutta ei se ole lähteny mihkään. Saavat ne tulla toistekki, ihania koiria, kunhan vaan tulevat sinun kans etteivät auton alle jää kun tuossa ajethaan niin lujjaa."
Onneksi ei pahana koirien vauhti vierailusta ollut.


 Parit kuvat takapihan syksystä:
4 kommenttia:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017