Paljon on tapahtunu..

maanantai 9. syyskuuta 2013


Kuten otsikko jo kertooki, tähän postaukseen luvassa vähän tekstiä ja oikea kuva oksennus taas kun niitä on vain niin paljon...

Tässä kesän aikana on ollu kiire, varmaan 6 vapaa päivää ollu yhteensä koko kesänä, joten sen kyllä tietää mihin vähäiset aikansa käyttää kun vapaata saapi. Koirat on jääny vähän vähemmälle huomiolle, ikävä kyllä näiden työkiireiden vuoksi, mutta on me jotain keritty touhuamaankin, onneksi :)

Lumo on viettäny lähes koko kesän kotona vaan. Tietenki peruslenkit, mutta ei oikein mitään ihmeellistä päässy touhuileen.
Kerran taisi käyä muori uimassa, tyttäritten tykönä Pellossa oleskelemassa, sekä kävihän se minun mukana töissä. Käskettiin kokkeilla paimentaa hiehoja laitumella, mutta eihän siitä mitään tullut kun ne 23 hiehoa paimensi Lumon aidasta ulos ennenkö se sinne kunnolla edes kerkesi :D
Niinpä muorin kans jatkettiin suoraan iltanavetalle lehmiä lypsämään. Eikä muuten toiminu niinkö piirretyissä, että lypsetään maitoa suoraan tisusta koiralle suuhun. Tai sitte Lumo vaan ei tajunnu mitä emäntä touhuaa ja kastelee turkin maidolla? Noh, jotain turkin hoitoa pian?
Kyllä se maito hyvää oli käsistä nuoleskella kuitenkin. :)Lihkku oli eilen mukana tallilla hela dagenin kun oli kengitystä ja kouluvalmennusta. Illalla kotona olikin väsynyt pikku koiruus ja kaksi vähän reippaampaa :D
Neiti kuitenki käyttäyty hienosti, ei lähteny hortoileenkaan omilleen teilleen kertaakaan. Ensimmäistä kertaa näki pienen shetlanninponin ja voi vitja, lihkku oli sitä mieltä että ei tuo mikään hevonen oo, vaan iso koira! Joten kovasti yritti tätä pientä ponia (Isoa Koiraa) pyytää leikkimään mutta eihän tuo ratsastaja selässään mihinkään leikkimään päässyt :D
Tallin kissallakaan ei ollut yhtään huumorin tajua leikki kutsuista huolimatta, niinpä seki vain sihisi ja sähisi vastaan kaikesta, pyh tyhmää. Lihkkun mielestä ainaki :)
"iso koira, ei mikään kaviokas!"
"Tullaan!"

Kätkäläinen pääsi kokeilemaan agilityä ja voi jumpe kuinka se onkaan Kähmän laji. Upea koiruus kerrassaan. Menee kaikki esteet kuin vettä vaan ja ihan sama kuka sitä ohjaa kunhan vaan joku. 2 Kätkälle vierasta ihmistä ohjasi sitä agi kentällä ja poika oli kuin olisi aina reenannu näiden ystävien kanssa. Hah, hauska poitsu :)
Kävimä Kätkän kans myös mätsäreissä ja täysin yllätyksenä ukkeli voitti koko homman. Ensin punaisten paras ja BIS-kehässä koko homman paras. Kyllä olin tyytyväinen Kähmään, on se oikea yllättäjä :)

Kätkä ja Laura reenaa.  http://lirika1.blogspot.fi/

Kätkä ja Marika reenaa 

BIS-kehässä
Voittajan on helppo hymyillä, kotipihalla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017