Kätkäläisen ensimmäiset viralliset näytelmät

lauantai 15. helmikuuta 2014

Pello ryhmis 15.2.14
Pello 15.02.2014
Tuomarina Viljanmaa Raimo M
Arvostelu:

"Normaali liike, hyvä pää, hieman pehmeät korvat, ylärajan uros, jolla sopiva järeysaste, oikeat mittasuhteet, runko tiivis, jäntevä, sopivasti kulmautuneet raajat, hyvä hännän kanto, turkki kovin pitkä ja laineikas, joka vaikuttaa laatumainintaan"
Avo - H

Arvostelu oli Kätkälle kyllä hyvä, olen omistajana tosi tyytyväinen. En ollut asettanu meille minkäänlaista rimaa taas yhtään minkään suhteen, ajattelin vain että kaikki on tosi jees, jos meitä ei heti osoteta kehästä ulos =D
Tuomari tykkäsi kovin koirasta, sanoi sen rakenteellisesti ansaitsevan EH:n mutta turkin vuoksi puottaa ja antaa tälle H:n.
Sehän sopi meikäläiselle hyvin, paljon enemmän se jo, mitä päivältä ootin.
Ehkäpä uskalletaan mennä jonnekkin muuallekkin näyttelyihin taas jossain vaiheessa :) Kun ei kuitenkaan heti viitattu kintaalla ulos kehästä ;)


Terveisin, tollot liikenteessä :D
Oli meillä kumminki sävysävyyn helmet näyttelyhihnassa pipon kans. Näin kuvista ko kattelin niin huomasin. ::))
Minunhan ei pitäny esittää Kätkää ite, vaan Lauran. Mutta hän joutuki oman koiran kans samaan aikaan omaan kehään, joten piti ite selviytyä näistä :)
Kiiiiitos Laura ihanasta hihnasta, Kätkäkin kiittää ja kumartaa.


 Sitten, meidän pikku pentuset ne vaan kasuaa kohisten. Tämä mini-Kätkä on vieläkin kotia vailla. Pari kiinnostunutta, mutta eivät ole vaivautuneet tulemaan katsomaan, niin liekö tosissaan.
Kuvissa päivää vaille 4viikkoa ikää.


 Ja pari kuvaa meidän Miehta tytöstä :)

2 kommenttia:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017