Hilppu 14vk

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Hilppunen on kasvanut mahottoman paljon tässä ajassa. Se on asustellutkin meillä "vasta" neljä viikkoa, mikä tuntuu kyllä jo paaaljon pitemmältä ajalta. Sen kans on ollut vaan niin helppoa kaikki.


Ensimmäisinä päivinä kun tapahtui jotain epämiellyttävää (tarvi kieltää tekemästä jotaki) niin pentu otti ja paineli ulkona piiloon. Toisena iltana jouduin sitä hetken etsimäänkin ulkoa ennenkö löysin pennun piiloutuneena heinikkoon. Onneksi se oli ensimmäinen ja viiminen piiloutuminen, olin melko paniikissa sitä etsimässä pimenevässä illassa.

Hilppu ei pelkää isoja koneita, kuorma-autoa, pyörökuormaajaa tai traktoria. Mielellään lähtee kyytiin kun niillä ajetaan. Kovat äänet eivät myöskään hätkäytä neitiä juuri lainkaan. Porakonetta ja moottorisahaakin on tullut tutkimaan kohta jo liian läheltä. Välillä saanut pukata pois ettei ole kirsu välissä. Jokseenkin liiankin utelias ja rohkea välillä.


Tyhjää neiti ei haukuskele, välillä kokeilee komentaa isompiaan mutta sekin loppuu kun kieltää. Hihnassa ollaan koetettu välillä reenata liikkumista ja eilen otettiin ihka ensimmäiset pönötysreenit ulkona. Se oliki paljon jännempää pihalla kuin sisällä. Häntä ei pysynytkään niin ilosesti selän päällä mitä se sisällä tekee, mutta eiköhän sekin pysy kun reenataan vaan enempi.

14vkEi kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017