Pellon RN ja muita kuulumisia

perjantai 12. toukokuuta 2017

Pellossa käytiin 22.4. ryhmiksessä pyörähtämässä. Itse oleskelin lähes koko ajan ulkosalla lapinkoirien kehällä ja Kaihtin haltija käytti neitin itse kehässä. Porokoirien kehä oli sisällä ahtaissa tiloissa mistä Kaihti oli vähän ressaantunut. Taisi olla ensimmäinen kerta kun oli nuin täydessä hallissa missä oli paljon koiria ja vielä enemmän ihmisiä. Kerkesin juuri ja juuri katsomaan Kaihtin kehän ja yritin kentän laidalta ohjeistaa Marjoa ottamaan enemmän liikettä itse niin koirakin olisi liikkunut paremmin. Jännitys on aina jännitys, ei siitä mihinkään pääse. Muistan kyllä omatkin ekat kerrat kehässä kun ei tienny mihin menee ja millon menee ja mitenkä päin. Hyvin homma silti toimi. Pellosta ei ole yhtään kuvaa kyllä porosesta mutta ei se mitään. Nämä kuvat Kaihtista eilis illalta.




Pellon arvostelu
" Hyvä korkeuden ja pituuden suhde. Antaa kovin kevyen vaikutelman. Pää kokonaisuudessaan saisi olla täyteläisempi. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautuneet raajat. Rintakehässä riittävä syvyys, pituutta voisi olla enemmän ja erityisesti täyteläisyyttä tulisi olla selvästi enemmän. Riittävä luuston voimakkuus. Pitkät tassut, ylös kiinnittynyt, kippuralle kiertynyt häntä. Lyhyt, sipsuttava liike. Oikea taittokorva. Hyvin vaalea parkki. "
AVO - T - Tuula Pratt






Viikonpäähän olisi tarkoitus varailla neitille ultraa. Jännäillään ollaanko vaiko eikö olla ;)


Hilppu oli pellossa tosiaan kehässä myös. Esiintyi kivasti ja sai oman näköisensä arvostelunkin. Venla Oinas oli kerennyt nappaamaan pari kuvaakin, kiitokset :)


Arvostelu: 
" Erittäin hyvän tyyppinen. Vielä kovin kevyt narttu. Kevytkuonoinen pää. Otsapenger saa voimistua ja kallo levetä. Oikein kiinnittyneet korvat. Miellyttävä ilme. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Riittävä raajaluusto kokoon nähden. Hyvä sivuliike, takaa hieman kinnerahdas ja etuliike löysä. Miellyttävä luonne. "
JUN - EH - Saara Sampakoski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017