Lauma kasassa.

keskiviikko 1. marraskuuta 2017


Kätkäläinen on tullut kotiin. Lauran kanssa, parhaassa hoivassa 1,5 vuotta asustellut ja agilityä reenannut ja kisannut poromies on jälleen laumassa. Kätkä tuli puheiden mukaan pitämään lomaa, taukoa kaikesta agilitystä ja reenistä kuukaudeksi pariksi, mutta katsotaan ja kuulostellaan vieläkö kisakentät siintää poropojan tulevaisuudessa. Nyt vaan ollaan ja hengaillaan.Koko lauma otti Kätkän hyvin vastaan, aivan kuin se ei olisi porukasta poissa ollutkaan. Nyt herra saa viettää päivänsä Lihkun ja Miehtan kanssa ulkoillen. Ukko karvaturrukki on ainoa joka tarhailee yksinään omassa yksiössään. Kätkähän kastroitiin 2016 kesäkuussa jotta se voisi täysillä keskittyä agilityyn sekä toinen syy oli että herra on pentusensa jo tehnyt. Mikäli joku joskus Kätkää haluaisi vielä käyttää on sillä pitkä liuta poikia joita on varmasti saatavilla jalostukseen.Lauma on nauttinu hirveästi riekkumisista lenkillä kun on lunta. Mikäs sen parempaa lappalaiskoirien mielestä kun rellestää hangessa. Vaikka ei tämä lumimäärä vielä hirvittävää hankea saa aikaiseksi mutta onhan se niin paljon parempi kuin pelkkää rapaa, rapaa joka puolella. Ihanaa kun sitä ei enään ole.
Haisunallen pentua ei kiusata!

Vähän vaan vedin hännästä, ei tarvi rähjätä!

Ehehee, Haisunalle sai sanottua. Kaikki hyvin!


Eat my Dust! Vai miten se meni? :D

Uuu, mikä purukalusto sulla!

Heei, se oli kohteliaisuus!


Turkki hyvin, kaikki hyvin?

Ooh, mihin ne oikein menee!


Yksi Haisunalle tilattu ja toimitettu!Aaaaa, se sano Vapaa!


Hilppu on vielä aika kevyessä turkissa mutta ilmoitin sen , Shiron ja poropoika Leon messariin. Ihanaa päästä taas reissuun likkojen ja koirien kanssa. Messarihan olisi nyt 3 päiväinen mutta osallistutaan lauantaille ja sunnuntaille. Harmi kun ei kovin montaa päivää voi olla pois töistä, mutta jotain kuitenkin!


Sijoitustyttö Shiro kävi tosiaan luustokuvissa perjantaina ja nyt odotellaan virallisia tuloksia kennelliitolta. Jännää on! Tulosten saannin jälkeen katsellaan ensimmäistä lapinkoira pentuettakin jo virallisemmin ensi vuodelle. :)


1 kommentti:

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017