Pennut 6 viikkoa

torstai 24. toukokuuta 2018

Hurjaa mihin tämä aika menee! Eilen täytettiin 6 viikkoa 'virallisesti' ja käytiin pentu tarkastuksessa eläinlääkärillä. Kyllä oli alkuun menoa ja meininkiä kun hulivilit tsekkasi eläinlääkärin tilat läpi, sitten riehuttiin keskenään ja sen jälkeen vaan nukuttiin. Pojat ei jaksaneet herätä edes tarkastuksen ajaksi kunnolla, sirutuksen aikaan kyllä sitten herättiin pakosta ja kun päästiin lattialle jatkettiin taas unia. Ei nämä pienestä hätkähä.Tämä viikko on muutenkin ollut seikkailua täynnä kun maanantaina ajeltiin kattomaan lampaita kun menin Ukon kanssa paimentamaan ja tiistaina kävi pentu testaaja.


' me nukuttiin paimennuspaikassakin ihan tyytyväisenä pitkät päikyt vaikka lampaat meni ohi ja toiset koirat haukku ja riehu, ei häiriny yhtään. '


Pentu testaajan maininta koko pentueesta:
" Kokonaisuudessaan pentue on vähintäänkin keskiverto rohkea ja avoin ihmistä kohtaan. Eroja tulee selkeästi sitten kuinka pitävät yhteyttä ihmiseen ja kuinka itsenäisiä ovat sekä saaliskäyttäytymisessä ja taistelutahdossa. 

Erot mitä pentueessa nyt on, ovat tosi pieniä. Sellaisia ääripään kauheita äijiä tai ihan pidättyväisiä tai arkoja nössyköitä tässä ei ole. Tosi kiva, tasainen pentue. "

Siskon tykönäki pyörähettiin sunnuntaina katsomassa lapsia kun he ei ole kerinneet meille kylään. Siskon koirat oli aivan touhussa. Varsinkin Niehku (ajokoira/bortsu mix) oli hätää kärsimässä kun se yritti paimentaa pentuja kasaan ja aina yksi vähintään katosi muualle.

Kompiainen

Kihmakka

Kiiluvainen

Kuuhainen

Kirrukka 

Keijavainen

Kajastus

Kuutamoinen


Keijavainen 

Kompiainen

Kiiluvainen

Kuutamoinen

Kajastus

Kuuhainen 

Kihmakka

Kirrukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017