Shiro ❤️ Rikke

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018


Postauksen kuvissa Shirolla vuorokausia 52. Tänään mennään vuorokausilla 55. Ei enään kauan niin pentuset näkee päivänvalon. Kunhan kaikki sujuu loppuun asti hyvin. Tuleva mamma on aina kovin iloinen kun siitä otetaan kuvia. Tai no, ainahan se on iloinen kuvattiin tai ei. Neiti rakastaa lapsia, varsinkin kotona oleva, pian 2v tyttö on Shiron lempilapsi. 5v Poika kuuluu tarkoin Shiron laumaan, mutta pikku piikan kanssa se touhuaa enemmän yhdessä. Toki, he on kasvaneetki yhessä alusta saakka.

Vielä jaksaa masun kanssa seisoskella jos namista puhutaan.


Shirolle mietiskelin pariakin sulhoa ja kaikki ehdotukset meni jalostustoimikunnan kautta. Rikke eli Kontioharjun Juissi oli ykkösvaihtoehtona ja olen kovin iloinen että koirilla natsasti homma heti yhteen.

Riken kuvat:Kontioharjun kennel

Rikke paikkaa Shiroa toivottavasti pentuihin tuomalla vankempaa luustoa ja pitempää turkkia. Itse henk.kohtasesti tykkään Shiron turkista kovasti, se on tuuhea vaikkei kovin pitkä, helppo hoitoinen.

Luonteeltaan Rikke on kuten Shiro, helppo ja kiltti koira. Paimenvietti löytyy kuitenkin kummaltakin tulevalta vanhemmalta. Rikke on kulkenut jonninverran poroissa, sekä ollut ajamassa porot pelloilta pois.

Rikestä omistaja kirjoittaa näin:
Rikke on todella helppo uros,nöyrä,kuuliainen ja erittäin leikkisä. Kaikki oppi on mennyt heti perille. Erittäin hauska vauhti veikko joka kuitenkin osaa rauhoittua tilanteen vaatiessa. Hakee kontaktia lenkillä jos haluaa ,mutta tulee heti kutsusta. Paimennus vietti löytyy. Pysyy pihassa irti. Ei ole moksiskaan uusista paikoista tai tilanteista. Erittäin hyvän luontoinen, periksiantamattomuutta löytyy tietyssä tilanteissa. "

Shiron haltija sanoo näin :
" Shiro on erittäin lapsirakas (meän 1.5 vee tytön paras kaveri), näyttää rakastavansa laumaansa, omapäinen mielistelijä, reipas eikä ujostele hirveästi, leikkisä, tottelevainen myös joskus on se 'en tottele kethään' aika tietenki 😊 ei ole vielä koiraa tullu vastaan kuka ei Shiron kans juttuun tulis. Haukkuu ulkona ohikulkijat mutta hiljenee kun komentaa. (Joskus saattaa emäntää komentaa takasin 😀) mielensäpahoittaja mutta äkkiä unohtaa mistä on mielensä pahottanu. Käyny nuorempana Pellossa paimentamassa, nyt ei ole päässyt käymään kun käytin toista koiraani (jänisbc) 😁. "

Ja meillä ollessaan tulee toimeen laumassa, ei ole ollu ongelmia. Mahottoman leikkisä ja vilkas tapaus. On kuin isänsä, kerkeää rekisteröidä kyllä joka asian. Mia on harrastellu sen kans vähän tokoaki välillä. Helppo palkata niin namuilla kuin leluilla.Uskoisin ja toivon näistä pennuista tulevan tosi hyvän luonteisia koiria niin näyttöön kuin käyttöönkin. Yhdistelmän terveystarkastus tulokset sekä linkin koiranettiin löydät täältä.

Yhdistelmä on jalostustoimikunnan hyväksymä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017