Vihdoin..

perjantai 30. lokakuuta 2015Ukon jalkaa alkaa olla parantunut. Kynsihän ei parantunut niin nopeaa kuin toivottiin vaan viikko poistamisesta jouduttiin hakemaan antibiootti kuuri kun kynsivalli oli lievästi tulehtunut. Nyt se on kuitenkin parantumaan päin ja antibiootitkin loppuivat jo. Sisällä Ukko on ilman tossua mutta ulos olen sen vielä tossuttanut ettei kerää mitään pöpöjä kun uutta kynttä siinä ei vielä ole.
Kätkä on jatkanut aksa reeneissä kulkemista normaalisti, joskaan en itse ole päässyt sinne mukaan kuvailemaan touhuja. Eilen oli kuitenkin mennyt kuulemma todella hyvin ja valmentajakin oli ollut Kätkään todella tyytyväinen. Kiva juttu =)


Tänään on ollut pikku pakkanen koko päivän. Sehän ei ketään haittaa, aamulla oli rapiat -12. Tulis sitä lunta vaan vähän niin valostuis joka paikka ja olis kivempi kulkea. Mulla oli vähän erilaisempi työpäivä joten kerkesin hevostelun jälkeen vielä viemään koirat metsään kameran kanssa. Siitä onkin aikaa kun olen tyttöjäkään viimeksi kuvaillut. Kätkästä ei tosin ole kuvia kun se on edelleen reenireissulla. Jäi eilen illalla reenien jälkeen äitini tykö yöksi, jätkä kotiutuu siis huomenna reissultaan.

Ensinnä päästin Ukon ja Miehtan autosta rallattelemaan. Nyt oli ensimmäinen kerta kun löysäsin Ukkelin suoraan autosta irti ilman hihnatusta. Uskoin ettei se tee mitään katoamis temppuja, eikä se tehnytkään. Hienosti kulki mukana ja kävi omaa reissuaan kauempana muttei kadonnut näkyvistä. Luoksekin tuli hienosti kutsusta. Lihapullaa palkaksi naamariin ja hommat jatku :) Miehta oli hienosti, ihan omana ittenään mukana niinkuin ennenkin. Hauskaa oli loikkia jäätyneessä kanervikossa ja mättäillä.Näiden kahden rallattelun jälkeen vaihdoin koiria ja Lumo ja Lihkku pääsivät rallattamaan. Ei nuo muorit kovin kauas jaksaneet rallatella. Lumokin on kuin emäntänsä konsanaan, on hitusen nuita liikakiloja kertynyt. Lihkku oli niin vauhissa etten saanut yhtään fiksua kuvaa siitä.. Nooh, ehkä joku toinen kerta =)Olipa varsin mukavaa pitkästä aikaa. Mie niin kaipaan näitä päiviä kun kerkiää tehdä itselle tärkeitä asioita oikeasti kunnolla. Ilman että jumittaa töissä tyhjää istumassa montaa tuntia päivästä.. Mutta kaikkeahan ei voi saada..Ainiin, Ukko kävi silmä- ja polvitarkastuksessa viikko sitten torstaina. Tervein paperein lähdettiin Oulun Animagista ajelemaan kotia. Ihan mahtavaa, täysin terve jätkä on hän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017