Revennyt kynsi

tiistai 13. lokakuuta 2015Taas on aikaa  kerennyt vierähtää liikaakin. Ja kaikenlaista on kerinny sattua.

Kätkä kävi tosiaan Pellossa kisailemassa Lauran kanssa. Tiedossahan oli ettei jätkä ole vielä kisavalmis, hauskaa lähdettiin pitämään. Ilon kautta vai miten se meni? Kätkällä oli ainakin ihan super hauskaa ja niin oli katsojillakin. Harmi kun ei ole kuvia tähän laittaa kun näpyttelen kännykällä tätä..

Hylynhän Kätkä kisoista veti kun (Lauran sanoja lainaten) "kartturi oli liian maitohapoilla ja väsynyt ohjaamaan kunnolla". Kätkähän hyppäsi putken yli, esteitä jonkusen sivusta ja nauratti yleisöä ihan älyttömän tolloilla loikilla kepeillä :D

Olisipa se näytttänyt samanlaista rataa kisoissa kuin mitä se veti torstain treeneissä. Ihan eri koira!


Kätkä kattoo töllöä.

Ukko aiheutti päänvaivaa viikko sitten. Aamulla ulos mennessä se oli aivan normaali kun lähdin töihin. Iltapäivällä töistä tullessa häkissä odotteli kolmi jalkainen koira. Eikun sisälle ja tassua tutkimaan missä vika.

Vika löytyi nopeasti, Herra oli onnistunut hajottamaan kynnen. Eikun soittoa eläinlääkärille. Saatiin aika heti seuraavalle aamulle. Siispä tassu pakettiin ja odottelemaan aamua.
 
Eläinlääkäriin kun päästiin Ukko rauhoitettiin. Kun aine vaikutti tassu puudutettiin ja varpaasta poistettiin koko sarveiskynsi. Laitettiin pakettiin, saatiin hoito-ohjeet ja ajeltiin apteekin kautta kotiin. Kipulääkkeet kolmeksi päivää ja kerran päivässä siteen vaihto. Ksulurikin saatiin mukaan muttei sille ole ollyt tarvetta. Ukko antaa sen onneksi olla hyvin paikallaan, siteen siis. Tassu on tervehtynyt suhteellisen hyvin. Vielä pidetään siteessä viikon verran. Välillä vielä ontuukin mutta muuten paraneminen sujuu hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017