Poikien suunnitelmia

keskiviikko 30. syyskuuta 2015


Taas on hetki vierähtänyt edellisestä. Kotona on vain tapahtunut niin paljon kaikkea ja kiire ollu töiden vuoksikin ettei ole blogiin kerenny perehtymään. Mutta eiköhän tämä taas tästä suttaannu :)

Kätkä on käynyt menneinä viikkoina parit aksareenit ilman minua. Ensin se lähti siskoni kyydillä meiltä sunnuntai päivänä ja meni iltasella Lauran tykö yökyläilemään ja treenaamaan aksaa. Sekä mikä tärkeintä, leikkimään Reinon kanssa. Pojilla olikin kuulemma ollut tosi hauskaa keskenään, oli leikitty sisällä ja pihalla, käyty lenkillä ja treeneissä kentällä.

Maanantaina kävin sitten iltasella nappaamassa Kätkän kotia. On se kumma kun nämä lapset on jo tässä iässä että niitä joutuu yökylässäkin kuskailemaan. Mahotonta meininkiä.

Tänään on taas reenipäivä ja meikäläinen aatteli hypätä nyt Kätkän kanssa Lauran auton jousille. Johan tässä joku viikko meniki että jäi "treenit välistä". Miehän niin ahkerasti reenaan, kattelen vierellä ja kuvailen. Nyt otan kamerankin mukaan jotta saadaan uusia kuvia/videoita. :)

Suunnitelmista sen verran että tulevana viikonloppuna on Kätkäläisen ensimmäiset kisat. Tosin se on ilmoitettu vain hypärille, mutta hyvä son siitäkin kisafiilikset alottaa! On niissä aina erilainen tunnelma ja jännitys mitä pelkissä reeneissä. Vaikka halli on tuttu ja turvallinen Pellon Rohkihyä-halli.

Kuva: Tanja Hepola


HOX! 
Sijoituskoti olisi etsinnöissä 25.9. syntyneelle Lapinporokoira tyttöselle. Isä Kaukametsän Kätkäläinen, emä Korpikairan Ikilumi. 
Kodilta toivon kiinnostusta harrastamiseen. Ei tarvitse olla aktiivi harrastaja, kunhan silloin tällöin käyttäisi vaikka näyttelyissä. Harrastaa saa muuten miten itse kokee parhaaksi ja itseltä tuntuu hyvältä. Yhteistyökykyä ja luotettavuutta. Jos juuri sinua kiinnostaisi tarjota pennulle koti, otahan yhteyttä krista_haataja@hotmail.com 
HOX!


Kuva: Tanja Hepola

Ukon päänmenoksi on nyt varattu joulukuulle hotellihuonetta, tila-autoa ja maksettu ilmottautumis maksut Messariin 2015 Helsinkiin. Hurjan jännää, saapa nähä mitä tämäkin reissu tuo tullessaan. Joulukuu, tule jo, olemme valmiita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017