Pentusia!

torstai 11. helmikuuta 2016

Miksi aika menee niin nopeaa? Taas on keriny mennä monta viikkoa edellisestä päivityksestä. Paljon on keritty touhutakkin tässä välissä. Kätkä on jatkanut treeneissä käymistä normaalisti, Ukko reenas mätsäreissä tulevia näyttelyitä varten ja kotona on vedetty potkuri lenkkiä.

Suopunkitytön Ukkoherra x Duvvakan Albbas

Kaikista tärkein "uutinen" on kuitenkin tämä; Ukon ja Hallan pennut syntyivät 8.2.2016. Ihana viisikko, kermanvärinen narttu ja uros sekä kaksi narttua ja uros mustia merkein. Kyllä siinä on ihan soppeli määrä pikku Ukkoja. Nyt on taas kova pentu kuume päällänsä ja mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu etsiskelen sijoituskotia yhdelle narttupennulle. Pennun valinta saattaa hyvinkin mennä 3-4viikon päähän että pääsen pentusia katsomaan. Mutta joko se tulee olemaan kerma tai musta merkein. Yhdistelmä Koiranetissä.

Ukon ja Kätkän kans on tosiaan alettu pikku hiljaa vetämään potkuriakin, hetken aikaa mentiin vaan juoksuvyöllä ja koirat 'veti' minua pelkästään, kun homma toimi lähdettiin potkurilla liikenteeseen. Se on alkanu toimimaankin tosi hyvin, Kätkä on lopettanut ylimääräiset haastamiset taas Ukkoa kohtaan ja keskittyy tekemään töitäkin. Välillä se kyllä lintsaa tosissaan ja pistää Ukon kiskomaan kaiken taakan, on se vain niin porokoira ko koira voi olla. Liian viisas, lapinäijä.Pellossa käytiin viime lauantaina pyörähtämässä myös mätsäreissä. Ukko pääsi reenaamaan 20.pv Tornion ryhmistä ajatellen. Mukaan lähti meiltä myös Lihkku ja Miehta, sekä naapurista porokoira Kaihti ja toisesta naapurista Jämpti Isla. Koukattiin me kyytille myös yksi norjanharmaa.


Olipa taas kiva treffata tuttuja koiraihmisiä, Lihkku oli Sin3 ja pokkasi pienen palkinnon, me muut ei kummemmasti pärjätty. Ukko ja Kaihti saivat myös sinisen nauhan, Miehta ja Isla oli punasissa, Isla vielä tosin pennuissa. Miehtaa tuomari kehui hyvin liikkuvaksi ja lihaksikkaaksi porokoiraksi, vaikka papereissa luki x-rotu, mutta näyttäähän se täysin porokoiralta, hih!

Lapinporokoira Kaihti.

Miehtan kanssa kehässä

Ukko ja Miehta ja siskokset :D

Mia ja Ukko

Ukko

Marjo ja Lihkku

Lihkku

Tämmöstä täällä, täytyy ottaa seuraavalle potkuri reissulle kamerakin mukaan jotta sais jätkistä parempiakin otoksia kuin näitä puhelin kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017