Tornio RN ja Lee Gibson

perjantai 26. helmikuuta 2016

Päivät mennee niin hopusti, tuntuu ettei tietokoneelle kerkeä istahtamaan. Nytkin täytyy kohta suunnata töihin mutta sitä ennen ajattelin päivitellä blogin kartalle taas.

Viikko sitten perjantaina Kätkä ja Laura kävivät Lee Gibsonin agilitykoulutuksessa Pellossa. Normi torstain treenit jäi siis väliin Kätkältä ja suunnattiin perjantaina hallille. Torstaina Laura oli käynyt Reinon kanssa samaisessa valmennuksessa. Mie kauhistelin että Kätkä on varmaan melko possu radalla kun taukoa kerkisi olla about pari viikkoa taas reeneistä ja herra vietti sen ajan hellustamassa Tilhku neitosen luona.

Tilhku ja Kätkäläinen

Väsynyt jätkä kuitenkin suunnisti onnesta soikeana Lauran kanssa radalla ja eka pätkä ei ollutkaan niin kamala mitä odotin! Kätkähän toimikin suhteellisen kivasti ja kepitkin tuli jo tosi kivasti kun maltto rauhottua ennen niille hyökyämistä. Kyllä nämä varmaan pian jossain kisoissa nähdään, mikäli Lauran sanoihin on luottaminen ;)
Lauantaina kävimä Ukon kanssa Tornion ryhmiksessä. Ukko käyttäytyi tosi kivasti, se ei nyt ressannutkaan läheskään niin paljon kuin aiemmin halli olosuhteissa. Taitanee nämä ulkokehät sopia herralle paremmin. Tällä kertaa tuomari ei tykännyt Ukon pitkästä selästä, kätellessä kehästä sanoi hymyillen "Onhan tämä vähän väärän mallinen" mutta ei anneta sen meitä häiritä. Seuraavaksi mennään 2.4. Kemijärven ryhmikseen.


Tornion arvostelu; 
" 4v. Kookas, mittasuhteiltaan lähes oikea. Vahva pää. Silmät saisivat olla tummemmat. Voimakkaasti taittuvat korvat. Tiivis, tilava runko. Hieman pitkä lanneosa. Karvapeite ei parhaimmillaan, laatu ok. Liikkuu hieman sidotulla taka-askeleella, kapeahkosti edestä. "
AVO - H - Mari Lackman


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017