Kätkä kisailemassa

maanantai 6. helmikuuta 2017

Kähmä <3 

Pitkästä aikaa "sain" järjesteltyä itselleni päivän koirailuille. Monta kertaa kyselin ja varmistalin Lauralta tarkan päivän ja kellon aikaakin kysyin mooonta kertaa, milloin ja missä ne Kätkän tulevat kisat olivatkaan.

Kalenteriin merkitty hyvissä ajoin 5.2. Kätkä kisat TORK:lla Torniossa. Aamulla pakkasin autoon hoitokoira Tyynen ja Hilpun matkaseuraksi ja suunnattiin volvon keula kohti Torniota. Olin sopinu Lauran kanssa että ilmestyn kisapaikalle suoraan kotoa.Voi mikä hauska jännitys oli päällä pitkästä aikaa! Olihan siitä jo aikaa kun olen viimeksi Kätkän ja Lauran nähny. Reeni videoita vain ja kisoissakaan en ole viime kerroilla ollut mukana. Kätkä tuntui olevan kovin iloinen ja hieman hämmentynytkin kun ilmestyin "hänen" reenipaikalle ja kisakentälle. Heti piti halia ja pusutella, Kähmä <3Olihan kaksikon etenemisessä radalla huima ero siihen mitä olen viimeksi niitä nähnyt tositoimissa. Ihanaa katsottavaa kerta kaikkiaan. Voisin tuijotella useamminkin!Kätkä sijoittui eka radalla viidella virhepisteellä toiseksi ja toiselta radalta heilahti tauluun nolla tulos ja 4.sija sekä Luva ja SERT - nousu kakkosiin. Aika hienoa, Onnittelut Lauralle vielä tätäkin kautta. Kätkä ei ole alkuun ollut mikään helppo agikoira, mutta niin ne vaan yhdessä tulosta tekee!
Laura kirjottelee blogiin varmasti paremman selostuksen itse kisoista, tämä oli vaan minun fiilistelyä omistajana kentän laidalta. Tässä vielä nolla radalta video pätkää, ensimmäiset kolme estettä Kätkä etsi minua aidan takaa ja nähtyään jatkoi tyytyväisenä muurin yli loikkien radan puhtaasti läpi, hitaasti mutta varmasti :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017