Aika juoksee, blogi ei

maanantai 1. marraskuuta 2021

Kairanlumon Fiini, Fiilivalkea, Fristikori, Feeberi, Nokkonen ja Pippurimuorin Supersankari

Ja niin on tämä blogi taas jumahtanu, reilu puoli vuotta jo juossu aika mutta blogi ei vaan pysy kärryillä. Mistähän lie johtunee...

No nyt on aika päivittää. Mitä on tapahtunu reilussa puolessa vuojessa? Vaikka ja mitä. Ilosia juttuja mutta myös surua on tähän aikaan mahtunut. 

Noonan pennut eli F- pentue kasvoi kohinalla ja pennut muuttivat omiin koteihin Ouluun, Rovaniemelle, Tornioon ja Ylitorniolle. Ne on kyllä hienoja pentusia. Ainoastaan Ouluun mennyttä Eppua (K. Feeberi) en ole nähnyt pentulaatikosta lähdön jälkeen. Muut pennut treffasin "puolivuotis" treffeillä Rovaniemellä.

Pennut kuvattiin Koiravalokuvausta Lapista - Paulan toimesta kun ne oli 5 viikkoisia. Ihanaakin ihanampi perhepotretti saatiin aikaiseksi kun isäkoira Poju pääsi myös mukaan kuvauksiin.

Fiilivalkea "Jojo" ja Fiini "Hilla"

Fristikori "Pyry" ja Feeberi "Eppu"

Kairanlumon Nokkonen "Noona" ja Pippurimuorin Supersankari "Poju"
Feeberi (kuume)

Fristikori (pärekori)

Fiilivalkea (maitovalkea)

Fiini (kaunis)


Heinäkuussa sijoitustyttö Lina (Henshaw Earbmut) kävi meillä hoidossa viikon verran ja neiti oli niin fiksu ja hieno koko ajan. Kuukausi siitä eteenpäin ja Lina lähti enkeli koiraksi vain vuoden ja yhdeksän kuukauden iässä. Vajavan viikon verran koira sairasti, ensin käytetty paikallisella ell, siitä Rovaniemelle klinikalle ja lopulta oli oulussa teholla pari vuorokautta josta haltija lähti ajamaan koiraa Helsinkiin operoitavaksi, mutta Lina menehtyi autossa matkalla. 

Henshaw Earbmut 11.11.2019 - 26.8.2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017