Puhelimen muistoja talteen

keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Ukkeli tallin oven suussa vahdissa.
Porokoiramix Sitka, Jelkku ja Komppis

Syyskuussa hyvä ystävä etelästä ajeli perheensä ja koirien kera meille kylästelemään. Ukko oli koirista ehkä eniten touhussa pikku pojan kanssa, jota suorastaan ihmettelin. Se kun ei ole kauhean kiinnostunu ollu lapsista muuten kuin että niiltä saa rapsutuksia ja ehkä joskus jotain hyvääkin. Noh, tältä vauvelilta ei tippunut kumpaakaan, mutta silti Ukko viihtyi sen lähettyvillä.

Ukko ja Jelkku pellolla, pojat pääsi ihan keskenään lenkkeilemään kun tytöt juoksuili.
Ukko ja Kairanlumon Rallatus "Vofflan" tuli meille hetkeksi hoitoon ja samalla pyörähdettiin Tervolassa näyttelyissä. Sinne ilmottelin Ukon veteraaneihin, Vofflanin omistaja ilmoitti sen, sekä porot Jelkku ja Komppis oli myös mukana. Tervolassa meillä oli tasaisen Hyvä päivä. Kaikki neljä ilmoitettua saivat Hyvän. 

Olen kovin ilonen että koirat osasi käyttäytyä varsin hyvin kehässä ja näyttely paikalla muutenkin. Tässä kun ei ole meidänkään porukka kulkenut oikein missään julkisissa paikoissa korona hommien alettua. Visusti oltu kotona vaan.

Jelkku ja Komppis
Kairanlumon Rokan Poika sai myös Hyvän näyttelyistä. Tuomari pudotti arvosaa pykälän EHsta H:n koska koira esiintyi pohjavillattomana.
Veli kehässä ja sisko taustalla. Rokan Poika "Rokka" ja Rallatus "Vofflan"
Ukkeli kehässä.
F-pentujen puolivuotis otokset. Ylhäältä Fiini ja Feeberi, alhaalta Fristikori ja Fiilivalkea.
Hilppu kävi silmätarkissa ja edelleen oli terveet simmut. :)

Ukko ja Jojo (Kairanlumon Fiilivalkea). Jojo on Ukon tyttären tyttären poika. Ukko innostui tälle syksylle palloleikeistä. Se on joskus ennenki tykänny pallosta mutta nyt jotenki tosi paljon enemmän on leikkinyt ihan ittekseenkin pallolla. Hassu vanha äijä.
Ensimmäiset revontulet.
Lumesta nauttimista.

Meän äitille muuttaa tämmönen pörrö penikka, Henshaw Storm.
Meille muuttaa sijoitukseen tälläinen poroneiti Tiuhti.


Paikka.
Vapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017