Agilitystä mätsäreihin

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viime viikon ohjelma piti sisällään Kätkän viikottaiset aksa reenit Pellossa torstaina ja eilen kävästiin Ukon kanssa pyörähtämässä mätsäreissä Rovaniemellä.


Kätkä on kunnostautunut agilityssä oikein olan takaa. Treeneihin pääsyssä oli pikku tauko yhdessä vaiheessa ja se selvästi toi jätkälle takapakkia, mikä oli tottakai odotettavissa. Maanantaina käytiin Kainuunkylässä kentällä ottamassa yhdet ylimääräiset reenit ennen torstain vakitreenejä ja se teki koiralle kyllä paljon. Kentällä Kätkä ja Laura reenasi ihan perus esteitä sekä kontakti esteitä otettiin ihan rauhassa, niitäkun ei ole vielä isommasti keretty reenata. Hitaasti mutta varmasti Kätkä ne touhusikin läpi.


Torstain reenit menikin ihan superisti. Kätkä oli ihan messissä ja irtosi esteille tosi hyvin. Lauran valmentajakin oli hymy korvissa kentän keskellä ja naureskeli Kätkän ensimmäisen radan pätkän jälkeen; " Hauskaa kattoa ko toinen on nuin tosissaan." Kätkä veti esteet semmosella vauhdilla ettei ole tainnut meille ennen sellaista vauhtia näyttääkään.


Herra pääsi myös menemään koko rataa ja se menikin ihan hyvin. Kontaktit alkaa sujua kivasti ja kepitkin menee joka kerta paremmin. Ehkä tämä pari valjakko vielä oikeasti nähhään siellä kisakentillä ;) Vissiin niillä suunnitelmissa oli tälle syksylle vielä käydä.


Tämä video on torstain viimeinen rata. Kätkä oli jo aika väsähtänyt ja tarkoituksella on otettu vauhtia vähemmäksi. Mutta kivasti se kyllä menee. Onneksi on taitava ohjaaja koiralla :)


Ukon kans on nyt käyty kahdet mätsärit reenaamassa tulevaa näyttelyä silmällä pitäen. Eiliset mätsärit äijä käyttäytyi jo huomattavasti paremmin kuin viikko sitten. Ukko oli aivanko olis aina käynyt kehissä, ihan loistava koiruus. Yksi lapinkoira yritti haastaa ja rähjätä kehässä Ukkolle mutta toinen ei ollut siitä moksiskaan. On tällä kyllä niin luonne kohillaan kun vaan voi olla.


Ukko sai punaisen nauhan mutta ei sijoittunut. Näissä mätsäreissä ei ollut kyllä puitteet ihan kohillaan, häätyy vähän antaa kritiikkiä, mutta hauskaa meillä silti oli. Tosin järjestäjäjille nämä olivat vasta toiset mätsärit ikinä, joten ehkä seuraava kerta on parempi heille. Paljon oli koiria ja ilma oli tosi hyvä. Sen suhteen ei moittimista, kiva päivä kerrassaan! Kiitos Lauralle ja Rymylle seurasta sekä Auroralle :)


Komea jätkä :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017