Kätkän reenejä

maanantai 18. huhtikuuta 2016


Pitkästä aikaa. Kätkäläinen on kulkenut useammat reenit nyt lyhyen ajan sisään äitini tyköä suoraan. Kätkän reeneissä kulkeminen kävi helpommaksi kun herra meni äidin tykö Pelloon "asustelemaan", Lauran on helppo näpätä jätkä sieltä hallille mennessä ja jättää taas sieltä lähtiessä. Itsellä kun oli tässä taas hetken kaikenlaista souvia kotona ja sairaslomaa ja vaikka mitä. Jospa ne nyt olisi helpottaneet taas hetkeksi.

Viime viikon torstaina pääsin kuitenkin reeneihin mukaan itsekin. Onhan tuo koiruus kehittyny valtavasti siitä taas mitä ite sen olen radalla nähnyt. Välillä kuumuu vähän ylikiehuvaksi, mutta taas toisaalta se oli jo paljon rauhallisempikin. Lauran rauhoitus keinot on selvästi tepsineet.Kontaktit on melko hienossa kunnossa Kätkällä, se tietää kyllä tasan tarkkaan missä ne tassut pitää olla ja siellä ne myös pysyy. Keinu on vielä hitusen vaiheessa, torstainakin jätkä veti semmosen lentokeinun ettei tosikaan, sen näkeekin videolla mitä kuvailin. Kepit on melko hyvällä mallilla, varsinkin silloin kun Kätkä ei käy liian kuumana. Kuumuessa se tuntuu loikkivan keppivälit ylöspäin eikä nopeasti eteenpäin niinkö kuuluis. On se hassu koira.Kätkä kävi tässä välillä jo kotonakin mutta on tämän viikon taas äidin tykönä. Lauantaiksi Laura on ilmoittanut Kätkän Ville Liukan treeniin. Saapa nähä miten siellä menee! Hyvin tietenki ;)


Miehta kävi torstaina kyynär- ja lonkkakuvissa. Hyvillä mielin voidaan paimennella. Oman ell mielipiteenä kuvat lähti kennelliittoon 0/0 ja B/B:nä. Ei huono laisinkaan. Olen tyytyväinen =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017