" Mikä ihmeen nenäkirppu "

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016


Otsikko äitini sanoista lainaten. Perjantai aamuna äiti soitteli Kätkän kanssa lenkkeillessä ja hieman huvittuneena kertoi Kätkälle puhjenneen astman. Pienessä kerrostalossa asuvana hän mietiskeli että " Kätyri varmaan vetää nenään homeitiöitä asuntojen käytävältä, kun naapuri asunto on homeessa. Heti kun tullaan ulos se rupeaa pärskimään ja äskenki sanoin sille että älä nuuskuttele niitä home itiöitä sieltä märästä maasta kun se alkoi pärskiä. En ole koskaan kuullu että koiralla astma on, mutta siltä se vaikuttaa. "

Pärskihän se, puhelimen kautta kuului ihan hirveää korinaa/röhinää kun Kätkä siellä taustalla oli. Totesin että kuulostaa aivan nenäpunkilta, kun tiesin että sitä on ollut Pellossa liikkeellä jo hetken. Puhelimen päästä nauraen todettiin että " Mikä ihmeen nenäkirppu, en ole semmostakaan koskaan kuullut! "

Näin hyvin alkoi siis perjantai. Töitten jälkeen hakemaan kaupasta koiran ruokaa ja nenäpunkki lääkettä apteekista. Kätkä jäi siis äidin tykö viettämään "nenäpunkkisairaslomaa". Punkkiroisesta huolimatta Kätkän kanssa käytiin vähän ulkoilemassa. Pakollista reeni taukoahan nyt on sitten jonkun viikon verran.
2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Kätkälle!

  PS. Iiiiiihania pentukuvia alemmassa postauksessa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, oireet on hävinneet lähes kokonaan ensimmäisen lääkkeen jälkeen. Eiköhän tämä tästä :)

   Poista

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017