Pakkas kuvia

maanantai 14. marraskuuta 2016


Hilputti 5kk. Mahotonta vauhtia vierii tämä aika. Totean senkin lähes joka kerta kun kirjoitan. Meillä oli kuukauden hoidossa saksanpaimenkoira Tyyne joka oppi meillä ollessaan olemaan Koira. Aluksi se ei reagoinut toiseen koiraan mitenkään ja ulkoillessaki istui ensimmäisen viikon vain oven takana.

Hilpun sitkeä leikkiin kutsuminen tuotti kuitenkin tulosta ja kahden viikon jälkeen Tyyne innostui vähän kokeilemaan painia ja kohta täällä painittiin jo sisällä ja pihalla. Ulkoilukin alkoi olla pihalla keppien tappamista, hakemista, juoksemista ja Hilpun kanssa leikkimistä. Lopulta Tyyne uskaltautui leikkimään jo Ukonkin kanssa. Kokikohan se meillä ollessaan henkisen kasvun tai vastaavan? Ainakin se on kotonaan nyt käyttäytynyt koiran lailla ja osaa viihtyä itsekseenkin omalla pihalla, eikä kyyhötä vaan ikkunan takana jotta joku hakisi heti sisälle.







Reilun viikon takaisia kuvia tämä postaus täyteen. Aikaa on ollut istua koneellekin, mutta jotenkin en ole jaksanut blogia päivittää. Joskin olisi kyllä pitänyt. Ylimääräinen into meni kuitenkin Kotisivujen tekemiseen. Kovasti on opissa tämäkin laji, onhan ne jo suhteellisen katseltavassa mallissa.












Miehta ja Lumo pääsivät Tyynen vierailun aikaan keskenään lenkille. En halunnut ottaa riskiä mahdollisiin rei'ityksiin kun Tyyne ei osannut olla toisten koirien kanssa ja Lumo kyllä rökittää vieraat nartut omalla tontilla jos se vain siihen "mahdollisuuden" ja syyn saa, onhan se -vanhin narttu-lauman 'pomo'.






Lihkku kotiutui lauantai päivänä etelän reissultaan. Karvapallero on päässyt viettämään aikaa sisällä ja on pudottanut kaiken pohjavillan pois. Pikku hiljaa pääsee oleskemaan ulkona ja saa kulkea mukana ruokkimassa hevosia aamua iltaa. Mukava kun neiti on kotona taas.

Lauantaina käytiin seitsemän koiran voimin lenkkeilemässäkin ja kamera jäi vähäisen valon vuoksi sisälle. Jokunen räpsy jengistä tuli kuitenkin puhelimella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Kuvat ottanut Krista Haataja. Ethän kopioi luvatta!
Ulkoasun tarjoaja Desinger blogs, muokkaukset Viivi 2017